Professionele Massages en Voedingsadvies - TS Voeding en Massage

Te Assenede 

Wie ben ik?

TS is een jong bedrijfje opgestart in 2022 en gerund door mezelf, Tinneke Sergeant.

Omdat alles duurder wordt en sommige dingen niet meer voor iedereen bereikbaar is zoals dure coaching en schema's met onbetaalbare poeders en shakes  wil ik mij richten op een publiek die meer budget bewust te werk wil gaan vandaar mijn budget prijzen. 

Wegens mijn grote passie voor voeding en de intentie om deze kennis mee te geven aan de mensen die er nood aan hebben heb ik mij toegespitst op de opleiding gewichtsconsulent en als extra penopauze en voeding als uitbreiding gekozen

Ik maak gebruik van de "gewone" voeding volgens de opgestelde richtlijnen van de schijf van vijf. Dus alles is te koop in je favoriete warenhuis. Geen pillen of poeders, gewoon eten.


Zelf heb ik jaren lang een ongezonde relatie gehad met voeding. Afvallen en bijkomen, eet aanvallen waarbij ik de controle verloor en niet meer kon stoppen met schuld gevoel en schaamte als gevolg. Moeilijke werk uren waardoor ik eet op momenten wanneer de meeste mensen slapen. Ik kan mij volledig inbeelden hoe moeilijk het is om die kilo's er af te krijgen. Het is veel meer dan enkel schema's volgen. Sporten is een hulpmiddel maar het aandeel in voeding  is 85%.

Naast voeding  geef ik ook massages omdat ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk het is om regelmatig te ontspannen en de spieren soepel te houden. Dit wou ik dan ook andere mensen laten ervaren. 

Om zelf massages te geven vond ik het belangrijk om enkele opleidingen te volgen bij erkende instanties om zo verschillende technieken onder de knie te krijgen (Opleiding Marian Huisman, Zonnevlecht opleiding, Mood Massage opleiding ,Centrum voor avondonderwijs en Syntra).

Ook kun je mij vinden bij https://www.bswespen.be/ voor een heel andere activiteit. TS Voeding en Massage

Tinneke Sergeant

Tinneke Sergeant

Gebrevetteerd in verschillende massage technieken en opleiding genoten voor gewichtsconsulent met specialisatie menopauze. Daarnaast ook coach voor Vytal 
E-mailen
Info