Professionele Massages en Voedingsadvies - TS Voeding en Massage

Te Assenede 

 Onze troeven:

*Massages vanaf  25 euro

*Persoonlijke aanpak

*Voedingsadvies vanaf 12.5 euro

*Handige app die alles voor je klaarzet

*Steeds bereikbaar via whatsapp


Ontdek Uw Beste Zelf: Wellness door Massage en Voedingsadvies

Welkom bij TS Voeding en Massage, waar uw welzijn onze hoogste prioriteit is. Als ervaren masseuse en voedingsconsulente ben ik toegewijd aan het verbeteren van uw gezondheid en welzijn, zowel van binnen als van buiten. Ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en vitaliteit door onze unieke benadering van holistische zorg.

Ervaar de Kunst van Massage

Laat stress en spanning achter u met onze op maat gemaakte massagetherapieën. Of u nu op zoek bent naar verlichting van pijnlijke spieren, ontspanning na een lange dag, of herstel na een intensieve training, onze massages zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Geniet van een serene en rustgevende omgeving waar u volledig kunt ontspannen en herstellen.


Verhoog Uw Energie met Persoonlijk Voedingsadvies

Foto door Brooke Lark van Unsplash

Een gezonde levensstijl begint van binnenuit. Als voedingsconsulente bied ik u gepersonaliseerd advies dat is afgestemd op uw unieke behoeften en doelen. Of u nu wilt afvallen, uw energieniveau wilt verhogen, of uw algehele gezondheid wilt verbeteren, ik help u bij het maken van duurzame veranderingen in uw dieet en levensstijl. Samen creëren we een voedingsplan dat niet alleen voedzaam, maar ook heerlijk en makkelijk vol te houden is.


Waarom Kiezen Voor TS Voeding en Massage?

- Professionele Expertise: Met jaren ervaring in zowel massagetherapie als voedingsadvies, bent u verzekerd van deskundige zorg.
- Individuele Aanpak: Uw welzijn is uniek. Daarom bieden wij gepersonaliseerde behandelingen en advies op maat.
- Holistische Zorg: Wij geloven in een geïntegreerde benadering van gezondheid en welzijn, waarbij lichaam en geest in balans zijn.
- Comfortabele Omgeving: Ontspan in onze rustige, uitnodigende praktijkruimte, ontworpen om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
- Duurzame Resultaten: Ons doel is om u te helpen langdurige veranderingen te maken die uw algehele kwaliteit van leven verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonder, gelukkiger en meer ontspannen leven. Bij TS Voeding en Massage is uw welzijn onze passie. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te begeleiden op uw weg naar optimale gezondheid en welzijn.


Contacteer Ons 
Bel ons op of stuur een e-mail  voor meer informatie of om een afspraak te maken.

=> Algemene voorwaarden 
E-mailen
Info